Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Retro naptárlányok

Ezek a lányok azokból az időkből integetnek nekünk, amikor a szilikon még ragasztót jelentett és a marketingesek hittek benne, hogy nővel mindent el lehet adni. Ezek a lányok valóban csak egyoldalúak, viszont az év minden napján rendelkezésre álltak, ha szükség volt rájuk... Zsebben is könnyen elférő, lenge kártyanaptár lányok. Ebben a pakliban minden nő ász.

Friss topikok

Lottógörl kéjmosollyal

2011.04.02. 06:20 :: BermudaRoby

Az a lottószelvény épp csak annyit enged láttatni, amitől a kép még épp hogy nem pornográf. A lány vonalai ígérnek, de nem garantálnak semmit. Esztétikusan pajzán. Akkoriban a fiúknak szükség esetén ez is megfelelt a célnak... Az ég szerelmére, 1973-at írtunk, amikor a pornótorrent gondolata is sci-fi volt.

Az óriásszelvény takarja a lényeget, ám a hölgy arca mégis elárul valamit, elsősorban azt, hogy esetleg örömszerző idegen tárgy lehet valamelyik alsó testüregében.

Ebben az évben elhagyja az utolsó amerikai katona is Vietnámot és megkezdi a termelést az Ajkai Timföldgyár.

 

 

4 komment

Címkék: lottó 1973 bujaság

A bejegyzés trackback címe:

https://acebook.blog.hu/api/trackback/id/tr512791601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wolfie77 2011.04.02. 10:42:17

Vajon mit tarthatott eredetileg maga előtt? Photoshop még nem volt. A bal kezén a hüvelykujja nem látszik, a többi viszont igen, tehát akármit is tartott maga előtt, azt a hüvelykujjával támasztotta ki. A testéből nem takar mást ki, így valószínűleg oldalra tartott az az izé. "B" változat alapján soha semmit nem tartott, a testsúlya sem látszik ránehezedni a karjaira, szóval ez egy "szabadon felhasználható" promo-fotó volt. A kérdés az, hogy ezt meg merték-e tenni Magyarországon, vagy vásárolták a képet valahonnan. Amúgy ilyen fene nagy tudományoskodás nélkül is annak idején mindent megadtam volna egy ehhez hasonló kártyanaptárért :)

pg2 2011.04.02. 12:25:50

Simán lefotózták, montázs. Nem kellett ettől félni: egyrészt nem volt annyira prűd a 70-es évek, amilyennek gondolni szeretnénk, másrészt a nyers fotót a modellen meg a fotóson kívül valszín senki sem látta (jakérem, akkor még nem volt net, ahol minden kiszivárog). Egyébként ha jobban megnézed, a lottó áttetsző, ebből még az is lejön, hogy nem kollázs (ragasztós-reprós), hanem összevetítés (maszkolás). A lány ügyes, támaszték nélkül szépen tartja magát, gondolom volt pár beállító próbakép. Viszont a montázs olyan hamarmunka, túl erős kontúrok, a lottónak nincs árnyéka, csontig belevág a combokba, az a bal hüvelykujj meg valszín amúgy sem látszott.

max val birca man · http://maxval.co.nr 2011.04.02. 13:36:49

Én is csináltam ilyen képet a feleségemről a 80-as években. Kettő is van: az egyiken párna van előtte, a másikon meg a kezével takarja magát.

Aztán 20 év múlva megcsináltam egy ugyanolyan képet. Feleség elégedetten állapította meg, hogy nem látszik a két kép között 20 korkülönbség, csak 10.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2011.04.09. 21:01:29

Ez volt a legelső magyar kártyanaptár, amin egy full pucér nő volt. Talán ugyanebben az évben volt a Bac dezodoré, azon csak egy torzó volt, de szép és ennél jobban látható cicivel. Megkeressem?
süti beállítások módosítása