Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Retro naptárlányok

Ezek a lányok azokból az időkből integetnek nekünk, amikor a szilikon még ragasztót jelentett és a marketingesek hittek benne, hogy nővel mindent el lehet adni. Ezek a lányok valóban csak egyoldalúak, viszont az év minden napján rendelkezésre álltak, ha szükség volt rájuk... Zsebben is könnyen elférő, lenge kártyanaptár lányok. Ebben a pakliban minden nő ász.

Friss topikok

Meztelen luvnya az ötvenes évekből

2011.05.30. 06:38 :: BermudaRoby

 

Ugyan nem naptár, de nő…
 
100% szilikonfrei antik csecsek: ismeretlen meztelen luvnya az ötvenes évekből. Egyik kedves olvasónk küldte nekünk ezt a hetyke kis ősnőt – reméljük, nem a nagymuterje, mert az elég pervi lenne. A biztonság kedvéért azért kikockáztam az arcát, hátha a Rákosi felesége.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://acebook.blog.hu/api/trackback/id/tr722897442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orv 2011.05.31. 08:09:48

Szorgos munkás produktuma ez: először is kell szerezni nőt, ami közepesen nehézségű feladat, tekintve, hogy erősen függ az adottságoktól. Aztán meg kell kérni, hogy kiránduljon, ami időjárás és nőfüggő, majd jön a neheze, a vetkőztetés. Illetve az mehet könnyen is, de a pózoltatás kamera előtt az még, ha közös munkásmozgalmi múlt alapozza meg a kapcsolatot, akkor is súlyos probléma. Ha nő hajlik rá, még akkor is kell a csuda nagy bizalom is a fotósban, hiszen ilyen képeket az Ofotértnál nem volt ajánlott előhivattatni, mert volt ott is pár aktivista, aki kevés előnyért bármikor felnyomott bárkit pornográf anyagok terjesztése címén. Tehát Szorgosmunkásnak meg kellett igérnie, hogy igen, sajátkezüleg fogja előhívni, ő maga, a fürdőszobában, esetleg a nővel... Na, a többi már lehet, hogy tényleg pirokarikás lenne.Mindenesetre élelmes tagonc lehetett a készítő, pláne ha még üzletelt is vele.
süti beállítások módosítása