Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Retro naptárlányok

Ezek a lányok azokból az időkből integetnek nekünk, amikor a szilikon még ragasztót jelentett és a marketingesek hittek benne, hogy nővel mindent el lehet adni. Ezek a lányok valóban csak egyoldalúak, viszont az év minden napján rendelkezésre álltak, ha szükség volt rájuk... Zsebben is könnyen elférő, lenge kártyanaptár lányok. Ebben a pakliban minden nő ász.

Friss topikok

Samantha Fox és a tács mí: sunáznád?

2011.04.04. 06:29 :: BermudaRoby

Ettől padlót fox...

Nem kisebb jelzőkkel érdemes illetni a művésznőt, mint a ’pop díva’ vagy a melaszos ’szexikon’, hiszen sokáig az öltözőszekrények és autószerelő műhelyek erotikus dekorációját képezte.

Azt hiszem, ebben a pakliban ő az igazi ász…
Egyedi dizájn, ütős layout: a jobb oldali Fox olyan arcot vág, mintha éppen leteremtene valakit: "hát, szabad a szőnyegre kakilni, rossz kutya?!"

1989-ből származik a darab, és talán már ebben az időben is azt szörcsögték az irigyebb mamuskák, hogy „Hát, anyukám, nákéd sem lánné ilyen derekod haarom gyerök utan, az biztos!” – mégis egy ilyen kártyát felpattintani a kamion napellenzőjére legalább olyan menő dolog volt, mint manapság Üdülési csekkel fizetni a Kempinskiben.

A fotósnak különdíjat a művészi beállításért és azért, hogy mindkét Samantha Foxot sikerült megörökítenie egyetlen vakuvillanással! De ha lett volna is Photoshop a közelben, ezt a szexi ragadozót az sem tudta volna megszelídíteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aláfestő zene alant, ajánlott ital: Éva vermut, ajánlott szívnivaló: tigris Szofi.
Hát nem megkapóbb, mint egy mai, vicsorgó, drogos feka szuka az MTV-n?

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: 1989 samantha fox cici bujaság

A bejegyzés trackback címe:

https://acebook.blog.hu/api/trackback/id/tr352787318

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Celeb retro: Samantha Fox 2011.04.27. 10:30:01

Elvileg énekesnő volt a nyolcvanas években, de tegye fel a kezét, aki csak egy dallamfoszlányra is emlékszik tőle. Bezzeg a hatalmas cicijeit bárki egy pillanat alatt maga előtt látja lebegni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2011.04.04. 07:40:19

Ja, nekem leesett a sztori: a koncepció szerint a bal oldali teremtményről egy vicceskedő kan lekapta a melltartót, látni ahogy Fox utána kap - a jobb oldali pedig ezen morcongva, magában korholja őt, hogy ejnye, te kajla férfi, csípőre tett kézzel. De azért szerintem ő is akarja! : )
süti beállítások módosítása